GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι White Stripes ενώθηκαν ξανά, αηδιασμένοι με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Τα μέλη του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος White Stripes, το οποίο επισήμως διαλύθηκε το 2011, εξέδωσαν χθες Τρίτη κοινή ανακοίνωση για...


Τα μέλη του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος White Stripes, το οποίο επισήμως διαλύθηκε το 2011, εξέδωσαν χθες Τρίτη κοινή ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθούν επειδή ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε ένα τραγούδι τους σε βίντεό του.
Το πρώην ζευγάρι των ρόκερ, ο κιθαρίστας Τζακ Γουάιτ και η ντράμερ Μεγκ Γουάιτ, δήλωσαν «αηδιασμένοι» από το γεγονός ότι σε ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο ακούγεται το τραγούδι τους «Seven Nation Army».
«Οι White Stripes θα ήθελαν να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το βίντεο αυτό», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους. «Είναι αηδιασμένοι από αυτόν τον συσχετισμό και από την παράνομη χρήση του τραγουδιού τους», προσθέτουν.
Το βίντεο, που μοιάζει περισσότερο να έχει δημιουργηθεί από κάποιον υποστηρικτή του Τραμπ παρά από την επίσημη εκστρατεία του, ξεκινά δείχνοντας εικόνας φτώχειας στις ΗΠΑ και προσφύγων στο εξωτερικό προτού ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων φτάσει στον Λευκό Οίκο θριαμβευτικά, κατεβαίνοντας από το ιδιωτικό του αεροπλάνο.
Στο παρελθόν πολλοί καλλιτέχνες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους και έχουν διαμαρτυρηθεί για τη χρήση από τον Τραμπ τραγουδιών τους στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Μεταξύ αυτών είναι οι Rolling Stones, η Adele, οι R.E.M., ο Νιλ Γιανγκ, αλλά και οι κληρονόμοι του πρώην Σκαθαριού Τζορτζ Χάρισον.
Trump Triumphant @RealDonaldTrump

Subscribe to "God-Emperor Trump" on Youtube https://t.co/Ql8Ltu6tqRhttps://t.co/uvYXiKKtCA
— Yung Chach (@PizzaPartyBen) 15 Αυγούστου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση