Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

  ΝΕΟ-ΑΥΡΙΑΝΙΚΗ ΧΥΔΑΙOΤΗΤΑ

   Haridimos Tsoukas
  ΝΕΟ-ΑΥΡΙΑΝΙΚΗ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΑ

  Η δυσοσμία της αποσύνθεσης αγκαλιάζει τα πάντα. Το ξανάγραψα: δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
  Η ανακοίνωση των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων είναι εξαιρετική:
  «Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα».

  Ο αυριανισμός της δεακετίας του '80 επιστρέφει (αν έφυγε ποτέ). Η χυδαιότητα εισβάλλει παντού, ο ευτελισμός είναι διάχυτος. Ένας ανεκδιήγητος υπουργός Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ναι, αυτός είναι ο πλήρης, οργουελικής εμπνεύσεως, τίτλος του!), αυτός που αποφυλάκισε πέρυσι εμπόρους ναρκωτικών και καταχραστές του δημοσίου χρήματος, έχει ζητήσει τη «διερεύνηση ενδεχόμενων παράνομων πράξεων»! Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου καθίσταται αντικείμενο πειθαρχικής διερεύνησης με εντολή υπουργού! Συγκρατηθείτε χυδαίοι! Ο υπερασπιστής κάθε αντι-εξουσιαστικής συμπεριφοράς και δήθεν υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παλιά, συμπεριφέρεται σήμερα με την ξεδιάντροπη ωμότητα των όψιμων εξουσιομανών. Το πρώτο πράγμα που χάνουν οι τεχνικοί της εξουσίας (ιδιαίτερα αν είναι "αριστεροί") είναι το αίσθημα της ντροπής.

  Ευτυχώς υπάρχουν δικαστές με αρχ…α στο δικαστικό μέγαρο της Πανεπιστημίου. Το δικαστικό σώμα δεν το εκπροσωπούν οι εκλεκτοί του Τσίπρα. Οσοι νοιώθουν ότι ανήκουν στη δικαστική παράδοση του Τερτσέτη, του Ρακτιβάν, του Δελαπόρτα, και του Σαρτζετάκη δεν πρόκειται να καμφθούν απο το ...ανάστημα του Σακελλαρίου και της Θάνου.

  Πηγή: http://www.skai.gr/…/dikastikoi-gia-ton-adiproedro-tou-st…/…
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΝΕΟ-ΑΥΡΙΑΝΙΚΗ ΧΥΔΑΙOΤΗΤΑ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr