GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Κουρουμπλής αρνήθηκε στον Άδωνι να βγει μαζί του στον αέρα

Την άρνησή του, σε τηλεφωνική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης...


Την άρνησή του, σε τηλεφωνική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Κουρουμπλής ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ και μιλούσε για τις τηλεοπτικές άδειες και την τροπολογία του κ. Παππά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Τάκης Χατζής, ρώτησε τον κ.Κουρουμπλή εάν δέχεται μία παρέμβαση από τον κ. Γεωργιάδη και ο κ. υπουργός απάντησε: «Όχι. Με καλέσατε να κάνουμε μια εκπομπή. Αν θέλετε να κάνετε με τον κ. Γεωργιάδη, καλέστε τον μετά. Εγώ δεν θέλω να κάνω με τον κ. Γεωργιάδη. Άμα θέλω να κάνω με τον κ.Γεωργιάδη, θα την κάνω εγώ όταν κρίνω. Ας μιλήσει με τον Λοβέρδο που ήταν σύμμαχοι για αρκετό καιρό» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση