GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος καθηγητής συνιστά στους φοιτητές του να μην παίζουν Pokemon Go

Να μην παίζουν το δημοφιλές παιχνίδι «Pokemon Go» συνιστά στους φοιτητές του ο Τούρκος ιστορικός Εμπουμπεκίρ Σοφούογλου, αφού όπως λέει...


Να μην παίζουν το δημοφιλές παιχνίδι «Pokemon Go» συνιστά στους φοιτητές του ο Τούρκος ιστορικός Εμπουμπεκίρ Σοφούογλου, αφού όπως λέει, παίζοντας το παιχνίδι δημοσιοποιούμε τους δρόμους των πόλεών μας φωτογραφίζοντας τους.
Ο Σοφούογλου, που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Σαγγαρίου, είπε συγκεκριμένα ότι «εάν έρθει ένας κατάσκοπος και αρχίσει να φωτογραφίζει τους σημαντικούς δρόμους, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα στρατιωτικά κτίρια, η αστυνομία θα τον πιάσει και θα τον εκδιώξει από τη χώρα. Αυτός όμως μπορεί να μην τα κάνει όλα αυτά, διότι εμείς οι ίδιοι φορτώνουμε στο σύστημα του παιχνιδιού όλες αυτές τις φωτογραφίες».
«Όταν παίζετε Pokemon ξεπουλάτε τη χώρα σας» είπε ο καθηγητής και προέβλεψε ότι «το παιχνίδι θα απαγορευτεί».
Ανάλογες και σύμφωνες προς το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα είναι οι απόψεις του καθηγητή, ο οποίος είναι γνωστός για τις θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώνει για απόπειρες δολοφονίας εναντίον του Προέδρου Ερντογάν και για το «πόσο μοιάζουν οι εχθροί του Σουλτάνου Αμπντουλχαμίτ με αυτούς του Ερντογάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση