Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

  Κατσαρίδες και ... Λιοντάρια: Το οργισμένο post για μνημείο του Ηρακλείου


  Το ότι το Ηράκλειο απέχει ... έτη φωτός από το να χαρακτηριστεί ως μια πόλη - πρότυπο (και) στον τομέα της καθαριότητας, το γνωρίζει ο καθένας μας. Άλλωστε οι ευθύνες δεν βαρύνουν μόνο την (εκάστοτε) δημοτική αρχή αλλά και τους πολίτες.

  Τους τελευταίους μήνες όμως όλοι παρατηρούν την δραματική αύξηση των εντόμων και κυρίως των κατσαρίδων, οι οποίες κυριολεκτικά έχουν κατακλύσει τις γειτονιές της πόλης, με τους πολίτες να αδυνατούν να βρουν λύση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου έχουν ξεχάσει τι θα πει απολύμανση.

  Τι γίνετε όμως με τα μνημεία μας; Φαίνεται πως και αυτά δεν μπορούν να αποφύγουν τις ... επισκέψεις των ενοχλητικών εντόμων, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

  Πριν από λίγο, σύμφωνα με το ekriti.gr, η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα, με μια οργισμένη ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook, καυτηριάζει αυτό ακριβώς το φαινόμενο, καθώς οι κατσαρίδες έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά την κρήνη του Μοροζίνι, ένα από τα μνημεία - σύμβολα της πόλης.

  Γράφει λοιπόν:

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κατσαρίδες και ... Λιοντάρια: Το οργισμένο post για μνημείο του Ηρακλείου Rating: 5 Reviewed By: Press- gr