GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ"! ΕΠΙΘΕΣΗ από τον "βαθύ" ΣΥΡΙΖΑ στην Public Issue...

Ποικίλες οι αντιδράσεις για τη σημερινή δημοσκόπηση στην "Αυγή". Απ' αυτές ξεχωρίζει η στάση του periodista   που εκφράζει...

Ποικίλες οι αντιδράσεις για τη σημερινή δημοσκόπηση στην "Αυγή". Απ' αυτές ξεχωρίζει η στάση του periodista που εκφράζει τις θέσεις του "βαθέος" ΣΥΡΙΖΑ και  αμφισβητεί την αξιοπιστία της εταιρίας Public Issue του Γιάννη Μαυρή (φωτό) ενώ  αφήνει να εννοηθεί ότι έβγαλε αυτά τα ευρήματα  λόγω καθυστέρησης πληρωμής από την Αυγή!

Συγκεκριμένα γράφει:
Η Public Issue, είναι η εταιρεία που έχει διενεργήσει την έρευνα και όπως έχει δείξει η πολύ πρόσφατη ιστορία δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη. Δηλαδή η Public Issue στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν εκείνη η οποία εμφάνιζε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα η Public Issue την 1η Σεπτεμβρίου του 2015 έδινε 28,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30% στη ΝΔ, ενώ στις 5/9/2015 έδινε "ισοπαλία" ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ 31%. Να θυμίσουμε τι συνέβη σε εκείνες τις εκλογές; Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τελικά με περίπου 7 μονάδες διαφορά.
Πάμε τώρα παρακάτω: Μαθαίνουμε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή και λογική καθυστέρηση στην πληρωμή της εν λόγω εταιρείας. Μήπως η Public Issue αποφάσισε να κάνει νερά για αυτόν τον λόγο; Δεν έχουν περάσει ακόμη πολλές ημέρες από τις καταγγελίες του Βασίλη Λεβέντη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος κατήγγειλε ότι τον είχε πλησιάσει δημοσκόπος ζητώντας του 10.000 ευρώ για να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του. Βλέπετε, μερικές φορές τα χρήματα μπορεί να... υποκαθιστούν τη βούληση εκείνων που απαντούν στα ερωτηματολόγια. Για να μην μιλήσουμε για μεθοδολογίες και για τσαρλατάνους της στατιστικής επιστήμης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση