GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Δεν θα ξαναβγεί πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό για χρέη στο Δημόσιο

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα ξαναβγεί πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό για χρέη προς το Δημόσιο έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρ...


Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα ξαναβγεί πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό για χρέη προς το Δημόσιο έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
"Δεν θα ξαναγίνει... Δεν συμφωνώ να αγγίξουμε την πρώτη κατοικία των ανθρώπων. Ούτε κατά διάνοια. Και αυτή είναι πολύ σαφής οδηγία που έδωσε και ο Πρωθυπουργός και σε εμένα και προς κάθε κατεύθυνση χθες" τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.
"Είναι σαφής η θέση του Πρωθυπουργού. Δεν θα αγγίξουμε πρώτες κατοικίες ανθρώπων" επανέλαβε.
Σε ό,τι αφορά τη ρίψη χημικών στην πορεία των συνταξιούχων ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε συγγνώμη. "Ζητώ συγγνώμη, γιατί δυστυχώς χωρίς να υπάρχει εντολή από πάνω, υπάρχει μια λογική καμιά φορά σε κάποιους ανθρώπους να χρησιμοποιούν αυτά τα περίφημα χημικά" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση