GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Rolling Stones τραγουδάνε τα μπλουζ

Στις 2 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ των Rolling Stones, που θα είναι το πρώτο που η εγγραφή του έγινε σε στούντιο μετά...


Στις 2 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ των Rolling Stones, που θα είναι το πρώτο που η εγγραφή του έγινε σε στούντιο μετά από μία δεκαετία με αμερικανικά μπλουζ, με τα οποία και ξεκίνησαν την καριέρα τους.
Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρτς, ο Ρον Γουντ και ο Τσάρλι Γουάτς έγραψαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε στούντιο του Λονδίνου το άλμπουμ με τίτλο «Blue & Lonesome».
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1962 και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα μέρη της Αγγλίας αμερικάνικα μπλουζ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος «το πάθος για την μπλουζ μουσική... ήταν πάντα στην καρδιά και την ψυχή των Rolling Stones. Η άποψή τους για το νέο τους άλμπουμ ήταν ότι θα έπρεπε να είναι αυθόρμητο και για το λόγο αυτό έπαιξαν ζωντανά στο στούντιο».
Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια από καλλιτέχνες που η μπάντα έπαιξε στην αρχή της καριέρας της. Τα αμερικάνικα μπλουζ επηρέασαν σημαντικά την βρετανική ροκ σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970.
Το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος σε στούντιο ήταν το «A Bigger Bang», το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση