GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Samsung Vietnam δε θα απολύσει παρά το φιάσκο με το Galaxy Note 7

Η Samsung Vietnam θα διατηρήσει σταθερό το προσωπικό της, αλλά και τον εξαγωγικό της στόχο για το 2016, παρά το γεγονός ότι η μητρική τ...


Η Samsung Vietnam θα διατηρήσει σταθερό το προσωπικό της, αλλά και τον εξαγωγικό της στόχο για το 2016, παρά το γεγονός ότι η μητρική της εταιρία εγκαταλείπει την εμπορική προώθηση της συσκευής κινητού τηλεφώνου Galaxy Note 7, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την ανάφλεξη της μπαταρίας του.
Η Samsung Electronics έλαβε την απόφαση να εγκαταλείψει το Note 7, ενώ δεν συμπληρώθηκαν δύο μήνες από την έναρξη της προώθησής του στην αγορά, παρά τις σοβαρές συνέπειες που θα έχει η απόφαση αυτή, για την πορεία των οικονομικών της, σύμφωνα με τις αναφορές τοπικών ΜΜΕ στη Νότια Κορέα.
Από την άλλη μεριά, η Samsung Vietnam που απασχολεί 110.000 εργαζόμενους στο Βιετνάμ, δηλώνει ότι δεν έχει σχέδια για απολύσεις μέσα στο 2016, παρά τη σοβαρή κρίση που αντιμετωπίζει η μητρική της εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση