GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επόμενο βήμα της Samsung – Εξαγόρασε πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης

Στην εξαγορά της Viv Labs, την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να προχωρήσει η Samsung Electronics. H ...


Στην εξαγορά της Viv Labs, την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να προχωρήσει η Samsung Electronics.
H Viv έχει αναπτύξει μια μοναδική, ανοιχτή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει τη δυνατότητα σε τρίτους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν και να δημιουργούν βοηθούς που μιλάνε, ενσωματώνοντας ένα φυσικό περιβάλλον γλώσσας σε γνωστές εφαρμογές και υπηρεσίες.
Η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος του ευρύτερου οράματος της εταιρείας για τη δημιουργία ενός ανοιχτού οικοσυστήματος σε όλες τις συσκευές και υπηρεσίες της, το οποίο θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.
Με τη Viv, η Samsung θα είναι σε θέση να προσφέρει νέες υπηρεσίες για τους πελάτες της, μεταξύ αυτών και μία που απλοποιεί το περιβάλλον χρήσης, αντιλαμβάνεται το πλαίσιο του χρήστη και παρέχει τις πιο κατάλληλες προτάσεις και συστάσεις.
Επιπλέον, η πλατφόρμα Viv επιτρέπει στους προγραμματιστές να διδάξουν το σύστημα πώς να δημιουργεί νέες εφαρμογές ή να χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες, συνθέτοντας ένα ανοικτό οικοσύστημα νοημοσύνης το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται ολοένα και πιο «έξυπνο».
«Στη Viv δημιουργούμε τον απλούστερο τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να συνομιλήσει με συσκευές και υπηρεσίες παντού», δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της Viv, Νταγκ Κιτλάους.
«Βλέπουμε ένα μέλλον που αναμφισβήτητα επεκτείνεται πέρα από τις εφαρμογές - όπου θα μπορείτε να πάρετε ό,τι χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα, χωρίς να έχει σημασία που βρίσκεστε ή σε ποια συσκευή είστε κοντά», πρόσθεσε ο ίδιος.
Από την πλευρά του ο οικονομικός διευθυντής του τμήματος Mobile Communications της Samsung Electronics, Ινγιόνγκ Ρι, δήλωσε ότι «σε αντίθεση με άλλες υφιστάμενες υπηρεσίες, που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, η Viv διαθέτει μια εξελιγμένη φυσική κατανόηση της γλώσσας, δυνατότητες μηχανικής μάθησης και στρατηγικές συνεργασίες που θα εμπλουτίσουν ένα ευρύτερο οικοσύστημα υπηρεσιών».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση