ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Serial killer Κίνας: Σκότωσε όλο το χωριό για να μην τον καταδώσουν!

Share it:

Το λόγο που δολοφόνησε 19 άτομα, μεταξύ αυτών και 3 παιδιά, αποκάλυψε τελικά ο Γιανγκ Τσινγκπέι, ο 27χρονος serial killer που αναστάτωσε την Κίνα.
Ο Γιανγκ σκότωσε τους γονείς του μετά από διαπληκτισμό μαζί τους επειδή δεν του έδιναν λεφτά. Στη συνέχεια, επειδή φοβήθηκε μήπως οι γείτονες τον κατάλαβαν και τον καταδώσουν στην αστυνομία, τους σκότωσε όλους.
Ο 27χρονος επέστρεψε την Τετάρτη στη γενέτειρα του, το χωριό Γιέμα της επαρχίας Χουίζε, σκότωσε τους γονείς του ύστερα από διαπληκτισμό μαζί τους, στη συνέχεια τους υπόλοιπους κατοίκους της κοινότητας και μετά διέφυγε στην πρωτεύουσα της επαρχίας, την πόλη Κουνμίνγκ, όπου εργάζεται.
Ύστερα από έρευνα στο σημείο του εγκλήματος, η αστυνομία κατονόμασε τον Γιανγκ ως ύποπτο και τον συνέλαβε την επόμενη ημέρα στο Κουνμίνγκ. Οι έρευνες του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας συνεχίζονται.
Share it:

Άλλες Χώρες

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση