GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Serial killer Κίνας: Σκότωσε όλο το χωριό για να μην τον καταδώσουν!

Το λόγο που δολοφόνησε 19 άτομα, μεταξύ αυτών και 3 παιδιά, αποκάλυψε τελικά ο Γιανγκ Τσινγκπέι, ο 27χρονος serial killer που αναστάτωσ...


Το λόγο που δολοφόνησε 19 άτομα, μεταξύ αυτών και 3 παιδιά, αποκάλυψε τελικά ο Γιανγκ Τσινγκπέι, ο 27χρονος serial killer που αναστάτωσε την Κίνα.
Ο Γιανγκ σκότωσε τους γονείς του μετά από διαπληκτισμό μαζί τους επειδή δεν του έδιναν λεφτά. Στη συνέχεια, επειδή φοβήθηκε μήπως οι γείτονες τον κατάλαβαν και τον καταδώσουν στην αστυνομία, τους σκότωσε όλους.
Ο 27χρονος επέστρεψε την Τετάρτη στη γενέτειρα του, το χωριό Γιέμα της επαρχίας Χουίζε, σκότωσε τους γονείς του ύστερα από διαπληκτισμό μαζί τους, στη συνέχεια τους υπόλοιπους κατοίκους της κοινότητας και μετά διέφυγε στην πρωτεύουσα της επαρχίας, την πόλη Κουνμίνγκ, όπου εργάζεται.
Ύστερα από έρευνα στο σημείο του εγκλήματος, η αστυνομία κατονόμασε τον Γιανγκ ως ύποπτο και τον συνέλαβε την επόμενη ημέρα στο Κουνμίνγκ. Οι έρευνες του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση