GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περπατούσε στο δάσος και βρέθηκε μπροστά σε σκηνικό serial killer

Ο πεζοπόρος James Rankin, όταν αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του σε πάρκο του Λονγκ Άϊλαντ, δε φανταζόταν ότι θα ανακάλυπτε ένα ανατριχια...


Ο πεζοπόρος James Rankin, όταν αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του σε πάρκο του Λονγκ Άϊλαντ, δε φανταζόταν ότι θα ανακάλυπτε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό φτιαγμένο από τα χέρια ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο άντρας, έφτασε σε ένα σημείο όπου υπήρχαν πάνω σε κορμούς δέντρων, οι φωτογραφίες δεκάδων ανθρώπων που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.
Ο Rankin είδε τις φωτογραφίες ενώ περπατούσε στο πάρκο Berkeley Jackson County Park, στο Huntington στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας τα ευρήματά του στο Facebook λαμβάνοντας πάνω από 500.000 views.
"Μόλις βρήκα το πιο ανατριχιαστικό σκηνικό στο δάσος...", έγραψε προσθέτοντας ότι αν δεν ανεβάσει άλλο post, να ειδοποιήσουν τις αρχές ότι κάτι του συνέβη. Έπειτα από 12 λεπτά, λέει στο βίντεο "πρέπει να φύγω από εδώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα".
Όταν επέστρεψε τελικά στην πόλη, διηγήθηκε το περιστατικό στην αστυνομία από την οποία ενημερώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της περιοχής είχε στήσει αυτό το σκηνικό για τη γιορτή του Halloween.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση