GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντάνη… sex symbol σε ερωτικό τρίγωνο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του Βασίλη Μπουζιώτη «Σκάει»νέο  sex symbol στην τηλεόραση για αυτό λάβε τα μέτρα σου! Ντάνη Γιαννακοπούλου το ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
«Σκάει»νέο  sex symbol στην τηλεόραση για αυτό λάβε τα μέτρα σου!
Ντάνη Γιαννακοπούλου το όνομα της ηθοποιού που έρχεται να ανάψει φωτιές και να συζητηθεί εντονότατα λίαν συντόμως!
«Παιδί» του Θεάτρου Τέχνης και ηθοποιός με ταλέντο και μικρές, γερές «νίκες» στο ενεργητικό της η Ντάνη, κρίθηκε από τον Λευτέρη Παπαπέτρου και την Αμαλία Γιαννίκου ως η καταλληλότερη για το ρόλο της Νεφέλης στο καινούργιο κοινό τους γερό χτύπημα «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…».
Ο «δαιμόνιος» σεναριογράφος και η καίρια σκηνοθέτιδα ήθελαν μια πολύ καλή ηθοποιός που να είναι και κούκλα-το δύο σε ένα σπάνιο το βρίσκεις, αλλά εκείνοι τα κατάφεραν με τη Ντάνη.
Έτσι της έδωσαν το ρόλο της Νεφέλης που αρραβωνιάζεται έναν από τους ήρωες [Βαγγέλης Πιτσιλός] ενώ…παίζει ερωτικά με έναν άλλο γόη [Αυγουστίνος Κουμουλος].
Σε…τρίγωνο λοιπόν η Νεφέλη,που όπως βλέπετε και στη φωτογραφία βγαίνει …extra hot!            Αξίζει να σημειώσω ότι είναι η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση.
Σκόρδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση