GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα ράφια και πάλι η Softex!

Στα χέρια της βιομηχανικής εταιρείας INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. βρίσκεται πλέον το χαρτοφυλάκιο της Softex, καθότι η εν λόγω εταιρεία...


Στα χέρια της βιομηχανικής εταιρείας INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. βρίσκεται πλέον το χαρτοφυλάκιο της Softex, καθότι η εν λόγω εταιρεία προχώρησε σε εξαγορά της πάλαι ποτέ κραταιάς Αθηναϊκής Χαρτοποιίας. 

Θυμίζουμε ότι το οριστικό λουκέτο στη Softex επήλθε το Μάρτιο του 2016 μετά την τριμερή συμφιλιωτική συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εργασίας και συμμετείχαν ο γ.γ. του υπουργείου, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας. 

Τα προϊόντα της Softex αναμένεται να επανέλθουν στα ράφια το προσεχές χρονικό διάστημα, το πιθανότερο έως το τέλος του έτους. 

Σημειώνεται ότι το brand softex κρατήθηκε στην αγορά με τα αποθέματα που διατηρούσε στις αποθήκες της η εταιρεία. 

Η INTERTRADE

H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα η οποία παράγει χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτα και κουζινόχαρτο για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Με επενδύσεις πάνω από 15 εκατομμύρια σε σύγχρονα μηχανήματα των μεγαλύτερων οίκων της Ευρώπης έχει τη δυνατότητα να μεταποιεί χαρτί με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως 3φυλλο και 4φυλλο χαρτί deco κ.λ.π

Η INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1992 με στόχο την πώληση jumbo rolls στους Έλληνες επεξεργαστές. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία 10 χρόνων σ’αυτό τον τομέα το διοικητικό της συμβούλιο αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες τις εταιρείας και στον τομέα της επεξεργασίας.

Επενδύοντας πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία δημιούργησε στις Αχαρνές ένα σύγχρονο εργοστάσιο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους μεγαλύτερους οίκους στην Ευρώπη όπως τον Perini, OMET, Kasmatic, Optima, Multipack κ.λ.π. Ετήσια η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παράγει 50.000 τόνους χαρτί και απασχολεί πάνω από 110 εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση