GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Süddeutsche Ζeitung: Το ΔΝΤ ζητά να μειωθεί το ελληνικό χρέος, η Γερμανία όμως αρνείται

Στις διαφωνίες της Γερμανίας με το ΔΝΤ, με αφορμή τη συζήτηση στο φθινοπωρινό ετήσιο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ου...


Στις διαφωνίες της Γερμανίας με το ΔΝΤ, με αφορμή τη συζήτηση στο φθινοπωρινό ετήσιο συνέδριο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον, αναφέρεται δημοσίευμα της Süddeutsche Ζeitung στις οικονομικές της σελίδες. 

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει τις προτροπές του ΔΝΤ προς τη Γερμανία ώστε αυτή να προχωρήσει σε ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα. «Η Γερμανία, σύμφωνα με το ΔΝΤ, προχωρώντας σε ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα δεν θα εξυπηρετούσε μόνο τον εαυτό της κατασκευάζοντας δρόμους, παιδικούς σταθμούς και ψηφιακά δίκτυα. 

Παράλληλα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα τεράστια εμπορικά πλεονάσματα που διαθέτει και να ωφελήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν είναι όμως μόνο το θέμα των εμπορικών πλεονασμάτων στο οποίο διαφωνούν η Γερμανία και το ΔΝΤ. Και στο θέμα της Ελλάδας συγκρούονται δυο τελείως διαφορετικές απόψεις. 

Το ΔΝΤ ζητά μια σαφή μείωση του τεράστιου χρέους που πιέζει την Αθήνα. Η Γερμανία όμως αρνείται.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση