GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σκίμπε με τους τεχνικούς της Superleague - Τι είπε για το ντέρμπι και το πρωτάθλημα

Συναντήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Μίχαελ Σκίμπε και τον εκλέκτορα της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη, ε...


Συναντήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Μίχαελ Σκίμπε και τον εκλέκτορα της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη, είχαν δέκα προπονητές συλλόγων της Super League.
Απόντες ήταν οι Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Ντόστανιτς (Λεβαδειακός), Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Παράσχος (Πλατανιάς), Λουτσέσκου (Ξάνθη) και Κορακάκης (Ατρόμητος), οι δυο τελευταίοι επειδή παίζουν απόψε μεταξύ τους στη Θράκη.
Ο Σκίμπε είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους τεχνικούς της Λίγκας, να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και να θέσουν το ζήτημα της συνεργασίας των συλλόγων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Μιλήσαμε για το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά για τα παιχνίδια από την Αυστραλία και μετά. Η κουβέντα μας πήγε και στους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και ψάχνουμε να βρούμε λύση με πνεύμα αλληλοκατανόησης. Έγινε μια ανοιχτή και ενδιαφέρουσα κουβέντα και χαίρομαι πολύ για αυτό. Ήρθαν όσοι περισσότεροι μπορούσαν», δήλωσε ο Σκίμπε.
Ένα από τα ζητήματα που τον απασχολούν είναι πως ενώ Μανιάτης και Τζιόλης βρίσκονται στις επιλογές του, ουσιαστικά δεν έχουν ομάδα και, όπως είναι φυσικό, καθόλου χρόνο συμμετοχής.
«Πρέπει να έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και μετά να βρούμε τις λύσεις. Σημαντικό είναι ότι για να βρίσκεσαι στην Εθνική θα πρέπει να παίζεις. Εμείς αυτή τη στιγμή στεκόμαστε στο πλάι των δυο παικτών. Είναι σημαντικοί για μας», είπε.
Ακόμη, υπογράμμισε ότι στόχος της ελληνικής ομάδας στους προσεχείς αγώνες με Κύπρο και Εσθονία είναι ισάριθμες νίκες, ενώ για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου επισήμανε ότι «δεν το βλέπω σταθερό. Χθες στο ντέρμπι είδαμε έναν καλό Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έτσι συνηθίζαμε να τον βλέπουμε στα περισσότερα ματς, αλλά φέτος για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένοι και θα δούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό».
Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης. «Ήταν μια σωστή ενέργεια του κ. Σκίμπε και τον στηρίζουμε όσο μπορούμε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική ομάδα. Κάτι πάει να αλλάξει και πρέπει να όλοι να τον βοηθήσουμε», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.
«Μας εξήγησε το σκεπτικό του και μιλήσαμε και για τεχνικής φύσεως πράγματα. Για το πρεσάρισμα, για την συνεργασία των γραμμών, την εκμετάλλευση του κενού χώρου και για άλλα πράγματα», συμπλήρωσε ο κ. Ματζουράκης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση