GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Swingers αγαπούν την Κρήτη: Νέο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στο νησί

Αγαπημένος προορισμός του…  εναλλακτικού, ερωτικού τουρισμού έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη, καθώς μεγάλα πρακτορεία του εξωτερ...


Αγαπημένος προορισμός του…  εναλλακτικού, ερωτικού τουρισμού έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη, καθώς μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού διοργανώνουν στο νησί πάρτι ανταλλαγής συντρόφων , προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής και διασκέδασης στους swingers.
Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στον κόσμο που ειδικεύεται στις διακοπές ανταλλαγής συντρόφων, μετά την...προηγούμενη διοργάνωση, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα πακέτο διακοπών που υπόσχεται 6 «καυτές» νύχτες για swingers από την Ολλανδία και όχι μόνο.
Το πάρτι θα γίνει από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη,

«Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του πρακτορείου, που  εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση