GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρήξη της Σκορδά με την Κουτσελίνη! Tο παρασκήνιο της κόντρας

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομά...


Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε μιλήσει στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» και με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της προέβησαν σε αποκαλύψεις.
Μια νέα και ενθαρρυντική δήλωση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για τη φετινή παρουσίαση της Σκορδά λέγοντας: «Η Φαίη είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, είναι καλύτερη από το παρελθόν κι έτσι στην εκπομπή Φτιάξε να στα πω ξεκίνησε μια συζήτηση για την κόντρα των δύο γυναικών, αλλά και για την πιθανή τηλεοπτική συνάντηση των δύο παρουσιαστριών.
Η αλήθεια είναι ότι, η Κουτσελίνη έφερε τη Σκορδά στην Αθήνα και στο Alter, όταν ήταν η ισχυρή γυναίκα πίσω από τις κάμερες που ανακάλυψε πολλές τηλεοπτικές προσωπικότητες και τις ανέδειξε.
Και μετά ξεκίνησε μια κόντρα μεταξύ τους, αφού όσο χρονικό διάστημα η Σκορδά συμπαρουσίαζε με τον Λιάγκα η Κουτσελίνη έκανε αυστηρές, αρνητικές δηλώσεις για την Σκορδά.
Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή η Φαίη ουδέποτε κάλεσε σε εκπομπή της τη Ζήνα μέχρι σήμερα, όμως αναμένεται σε λίγο καιρό οι δυο κυρίες να συναντηθούν τηλεοπτικά και να τα πουν δίνοντας τέλος στη ρήξη τους.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση