GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη φωτογραφία του ευρωβουλευτή του UKIP αναίσθητου στο έδαφος

Ο Στίβεν Γουλφ, κορυφαίος ευρωβουλευτής του UKIP, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, και το -παραλίγο - φαβορί για να ...


Ο Στίβεν Γουλφ, κορυφαίος ευρωβουλευτής του UKIP, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, και το -παραλίγο - φαβορί για να διαδεχθεί τον Φάρατζ, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, απειλητική για τη ζωή του, σε νοσοκομείο του Στρασβούργου έπειτα από έντονο επεισόδιο και καβγά στη διάρκεια συνεδρίασης των ευρωβουλευτών του UKIP.

Το δίκτυο ITV News δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία από το επεισόδιο, όπου ο Γουλφ είναι πεσμένος στο έδαφος αναίσθητος, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Ukip, να κρατά ακόμη σφιχτά στο χέρι τον χαρτοφύλακά του, ενώ ένας άνδρας σκύβει από πάνω του. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο Στίβεν Γουλφ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από το νοσοκομείο  ότι "αισθάνεται καλύτερα" αλλά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τη νύχτα. 

Αφού ευχαριστεί τους υπαλλήλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το ιατρικό προσωπικό και τους άλλους ευρωβουλευτές του Ukip που τον βοήθησαν, δηλώνει ότι είναι "ευτυχής" και "χαμογελαστός όπως πάντα".

"Είμαι καθιστός και λένε ότι δείχνω καλά. Η μοναδική συνέπεια αυτή τη στιγμή είναι ένα μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου", πρόσθεσε, εξηγώντας ότι παραμένει για νοσηλεία "για προληπτικούς λόγους".

Ο εκπρόσωπος του κόμματος σημείωσε ότι ο Γουλφ λιποθύμησε και έπαθε δύο κρίσεις "επιληπτικού τύπου", αλλά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάποια αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Ο Γουλφ, που σήμερα κλείνει τα 49 του χρόνια, θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Φάρατζ μετά την παραίτηση του τελευταίου, λίγες ημέρες μετά το δημοψήφισμα για το Brexit. Ωστόσο αποκλείστηκε από τη διαδικασία καθώς, για μερικά λεπτά, καθυστέρησε να υποβάλει την υποψηφιότητά του. 

Το στέλεχος του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Χάμιλτον, νωρίτερα είχε αναφέρει ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Χάμιλτον, που δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση των ευρωβουλευτών του Ukip, είπε στο BBC ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας του αφηγήθηκε τι συνέβη: ο Γουλφ σπρώχτηκε και χτύπησε το κεφάλι του σε ένα παράθυρο. "Είναι ατυχές, αλλά προφανώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί", πρόσθεσε.

Μια δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Sky TV νωρίτερα ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter ότι "η ζωή του Γουλφ απειλείται", επικαλούμενη μια πηγή του Ukip.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση