GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή vs Μπεκατώρου part 2: Εγώ είμαι πολιτικός, αυτή τι είναι;

Σε νέες... αβρότητες και φιλοφρονήσεις απέναντι στην Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε η πρώην βουλευτής και πολιτικός Ραχήλ Μακρή, μετά από τ...


Σε νέες... αβρότητες και φιλοφρονήσεις απέναντι στην Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε η πρώην βουλευτής και πολιτικός Ραχήλ Μακρή, μετά από την φρμακερή δήλωσή της: "Δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε".
Η κα Μακρή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης των Ρέππα - Παπαθανασίου «Βάφτα Μαύρα» όπου εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της δημοφιλούς - και για πολλούς γλυκιάς - παρουσιάστριας.
«Προφανώς της κυρίας Μπεκατώρου της λείπει λίγο φήμη γιατί δεν πάνε καλά τα νούμερα που έχει στην εκπομπή της που δεν την έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται και βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως τη χαρακτηρίζουν από ό,τι έχω καταλάβει γιατί εγώ δε τη γνωρίζω την κυρία.
Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.. Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση;», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Ραχήλ Μακρή.
Πάντως, η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη χθες στο «Πρωινό μου» και δεν θέλησε να σχολιάσει ούτε τις δηλώσεις ούτε την επιθετική συμπεριφορά της κας. Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση