GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ η Όλγα Κεφαλογιάννη αύξησε τα χρήματά της κατά 14.000 € σε ένα βράδυ!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας της στην κεντρική Ελλάδα και διοργάνωσε ομιλία το βράδυ κερδίζοντας πο...

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο της περιοδείας της στην κεντρική Ελλάδα και διοργάνωσε ομιλία το βράδυ κερδίζοντας πολλά ευρώ.
Στο πλαίσιο της περιοδείας της, διοργάνωσε μια ομιλία για την οποία το εισιτήριο ανερχόταν στα 20 ευρώ ανά άτομο, το οποίο προσέλκυσε περίπου 700 άτομα.
«Αν μη τι άλλο, η Ολγα Κεφαλογιάννη έβαλε αρκετά ευρώ στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας.
Όσοι πήγαν να την ακούσουν και να συνφάγουν το Σάββατο το βράδυ στη Λάρισα, στον πολυχώρο (για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων) «Αστέρας», πλήρωσαν εισιτήριο 20 ευρώ.
Και πήγαν πολλοί, κάπου 700 άτομα (698 για την ακρίβεια), οι οποίοι μάλιστα, μαθαίνω, προπλήρωσαν το εισιτήριό τους στη Νομαρχιακή προκειμένου να βρουν καρέκλα.
Έκλεισαν δηλαδή θέσεις, δύο εβδομάδες νωρίτερα, για να δουν από κοντά την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Και αυτή έκανε εμφάνιση ηγετική. Με total black ντύσιμο και μαύρες μπότες, συμβουλευόμενη συνεχώς το σημείωμα που είχε μπροστά της και χειροκροτούμενη διαρκώς, η Όλγα Κεφαλογιάννη επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά εναντίον του Αλ. Τσίπρα.
Είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία κοινωνική ομάδα που να μην εξαπατήθηκε από τον Πρωθυπουργό. Υποσχέθηκε κατώτατο εγγυημένο εισόδημα, ανέφερε ότι με το δημοψήφισμα που επιχείρησε ο κ. Τσίπρας κινδύνευσε η βασική επιλογή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Ευρώπη και εν συνεχεία επιτέθηκε και εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας τον ότι αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Στο τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη εκτός από πολλά ευρώ έβγαλε και selfies.
Μέτρησαν 698 selfies μέσα σε μία ώρα. Ούτε καν την άφησαν να γευτεί το ψητό κοτόπουλο που της είχαν ετοιμάσει για δείπνο από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό της.
Την Κυριακή εγκαινίασε τα τοπικά γραφεία της ΝΔ και χωρίς καθυστέρηση αναχώρησε για μια νέα εμφάνιση (με εισιτήριο ή χωρίς) στα Τρίκαλα».
http://www.fimes.gr/2016/11/olga-kefalogianni-euro-vrady/#ixzz4QqxxVqcJ

1 σχόλιο

  1. Αντε μετα ο λαός να σας εμπιστευτεί !!! Αν ειναι δυνατόν !!! Βουλευτές όπως η παραπανω κυρία λαμβάνοντας την μηνιαία βουλευτικη αποζημίωση που τους προσφέρει η ελληνικη πολιτεία να κανει πολιτικές διαλέξεις επι αντιτίμου. Θέλουμε να στειριξουμε, πως όμως? Με τέτοια δειγματα γραφής ? Πάντως φαίνεται ξεκαθαρα οτι δεν έχετε ωριμάσει ακομα ως κόμμα μετα απο ολα αυτά. Μεχρι το 2019 θα ηταν συνετό να περιμένετε. Μην φοβάστε θα παρετε και παλι την εξουσία ομως ωριμαστε μεχρι τότε. Απόδειξη οτι μέχρι σήμερα τα ποσοστα του κυβερνοντος κόμματος παραμενουν πολυ ψιλα σε σχεση με αυτα που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση