GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι της 14 γάτες και έφαγε η μια την άλλη!

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, έφυγε από το σπίτι αφήνοντας πίσω της 14 γάτες, οι οποίες από την έλλειψη τροφής, έφαγαν η μια την άλλη!...


Μια γυναίκα από την Αυστραλία, έφυγε από το σπίτι αφήνοντας πίσω της 14 γάτες, οι οποίες από την έλλειψη τροφής, έφαγαν η μια την άλλη! Οι επιθεωρητές δημόσιας υγείας, εντόπισαν 13 νεκρά ζώα και ένα ετοιμοθάνατο, όταν εισέβαλαν στο ακίνητο, στην περιοχή της Αδελαϊδας, στη νότια Αυστραλία τον Σεπτέμβριο του 2015.
Στη δίκη που ακολούθησε, η 43χρονη καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή σε ειδικό πρόγραμμα συμπεριφοράς ενώ της απαγορεύτηκε να αποκτήσει ξανά κατοικίδιο.
Η γάτα που επέζησε ονομάζεται Trooper, και ήδη βρίσκεται στα στοργικά χέρια νέου ιδιοκτήτη. Η επικεφαλής των επιθεωρητών της RSPCA Αndrea Lewis δήλωσε στο BBC ότι το θέαμα που αντίκρισαν οι επιθεωρητές ήταν σοκαριστικό. "Είδαν ορισμένα φρικιαστικά πράγματα. Είναι μια υπόθεση που δεν θα την ξεχάσουν για πολύ καιρό", σημείωσε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση