GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος δηλώσεων για τη νέα δημοσκόπηση και τις 15 μονάδες διαφορά - ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που δίνει προβάδισμα 15 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατία ένα...


Η νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που δίνει προβάδισμα 15 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τις 16,5 μονάδες διαφορά ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα πυροδότησε αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 30% των προτιμήσεων στην πρόθεση ψήφου έναντι 15% του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το 37% των προτιμήσεων έναντι 20,5 του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 39% δεν θεωρεί κατάλληλο κανέναν εκ των δύο.

Στο θέμα αναφέρθηκε τόσο ο νέος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση