GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν για ναρκωτικά 16χρονος και 18χρονος στα Τρίκαλα

Δύο άτομα, ηλικίας 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν στα Τρίκαλα,...


Δύο άτομα, ηλικίας 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις χάρτινες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τού 18χρονου, βρέθηκε ακόμη και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 24 γραμμαρίων.

Επιπλέον, συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα του 16χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση