GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ του 1999 με τον Κλίντον! Ο ΠΗΧΗΣ έχει μπει ΨΗΛΑ από τον ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ!

Δημήτρης Αλικάκος     Ήταν 19 Νοεμβρίου 1999 όταν ο Μπίλ Κλίντον, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Χίλαρι, επισκέφθηκε την Ελλάδα. Ας θυ...

Δημήτρης Αλικάκος  
 Ήταν 19 Νοεμβρίου 1999 όταν ο Μπίλ Κλίντον, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Χίλαρι, επισκέφθηκε την Ελλάδα. Ας θυμηθούμε ένα απόσπασμα της ομιλίας τού τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου κατά το επίσημο δείπνο με το προεδρικό ζεύγος.
Δυο ήταν τα σημαντικά θέματα που έθιξε ο Στεφανόπουλος στην ομιλία του: Το Κυπριακό και η αμφισβήτηση των θαλάσσιων συνόρων μας από τους Τούρκους (Αιγαίο-υφαλοκρηπίδα).
Ήταν μια ομιλία που έκανε αίσθηση. Καθαρός λόγος, αξιοπρεπής, περήφανος, ξεκάθαρο κάλεσμα να εφαρμοστεί (επιτέλους!) το «δίκαιο και η νομιμότητα».
«Η διεθνής κοινότης γνωρίζουσα όλα αυτά και μη λαμβάνουσα θέση, φοβούμαι ότι άθελά της ενισχύει τις αβάσιμες διεκδικήσεις και τις επιθετικές διαθέσεις».
Κωστής Στεφανόπουλος. Ένας «μοναχικός πρόεδρος». Παρά τα λάθη του, ένας ευγενής και έντιμος πολιτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση