GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από Τρίπολη και Καλαμάτα ξεκινά το 1o Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUP

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της Καινοτομίας ! ​ ​ ​ Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ),  S...

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της Καινοτομίας !




Η νέα πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), StartingUp Roadshow, ξεκινάει το μακρύ ταξίδι της για την προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα. Το 1o RoadShow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, StartingUp, είναι μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), η οποία  υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει ως στόχο να ενημερωθούν οι Έλληνες Επιχειρηματίες για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται μέσα από το νέο Αναπτυξιακό Πακέτο "Γιούνκερ", καθώς και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η εφαρμογή της καινοτομίας στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. 


Το StartingUp Roadshow θα διαρκέσει, πέντε (5) μήνες, ως τον Μάρτιο 2017 και συνολικά θα επισκεφτεί 21 πόλεις, ξεκινώντας από το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου από την Τρίπολη και την Καλαμάτα αντίστοιχα. 

Κάθε event του StartingUp Roadshow εκτός από την ενημέρωση που θα γίνεται από εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις δράσεις ενίσχυσης της Μικρής και Μεσαίας Επιχειρηματικότητας, που προβλέπονται στο Αναπτυξιακό Πακέτο "Γιούνκερ", θα αποτελείται από δύο θεματικές. Η πρώτη θα εστιάζει στο πώς η Καινοτομία μπορεί να ενισχύσει την Εξωστρέφεια και την Ανάπτυξη της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, όπου θα δοθεί βήμα σε αρκετά ενδιαφέροντα και πετυχημένα πρότυπα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, τόσο από την ελληνική περιφέρεια, όσο και από την Αθήνα. Ενώ, η δεύτερη θεματική θα εστιάζει στο μέλλον της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ εκπροσώπων τοπικών φορέων, όπως Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.


Πληροφορίες για το StartingUp Roadshow:


Πότε: Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 – 17:30
Που: Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη)
Τηλέφωνο: 211 4098984

Πότε: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 – 17:30
Που: Ξενοδοχείο REX (Αριστομένους 26, Καλαμάτα)
Τηλέφωνο: 211 4098984

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση