GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κατερίνα Βρανά στους 20 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη

Στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» πέρασε η stand up comedian Κατ...


Στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» πέρασε η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, έχοντας εξασφαλίσει μία θέση μεταξύ των 20 πιο αστείων κωμικών του πλανήτη.
Ο διαγωνισμός συνεχίζεται, με την Κατερίνα Βρανά να διεκδικεί μία θέση στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στην Φινλανδία, στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η βαθμολογία που θα εξασφαλίσει στους διαγωνιζόμενους κωμικούς μία θέση στον μεγάλο τελικό, θα προκύψει σε ποσοστό 50% από τις online ψήφους του κόσμου που βλέπει τα βίντεό τους και σε ποσοστό 50% από τις ψήφους των κριτών στη live παράσταση που θα δώσουν οι συμμετέχοντες στις 5 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι.
Η Κατερίνα Βρανά ζει, από το 1999, στο εξωτερικό. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες. Ένα από τα κεντρικά θέματα στις παραστάσεις της είναι η ζωή μιας Ελληνίδας στο εξωτερικό. «Τα μεγάλα μου πρότυπα είναι η Μις Πίγκι και τα σουρεάλ κινούμενα σχέδια. Μου αρέσουν κωμικοί, όπως η Τζόαν Ρίβερς, ο Λούις Σ.Κ, ο Έντι Ίζαρντ» δήλωσε η stand up comedian στο Πρακτορείο FM 104,9.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν να φτάσει η Κατερίνα Βρανά στην πρώτη θέση, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.voteforkaterina.com, μέσω της οποίας θα συνδεθούν απ' ευθείας με την ψηφοφορία, θα μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο και να κάνουν like (να πατήσουν την καρδούλα) και Share.
Το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο. Ηγείται του χώρου σε παγκόσμιες περιοδείες κωμωδίας και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση