GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τον ΟΑΣΘ

Κρίσιμο κρίνεται το επόμενο 24ωρο για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αφού οι επαφές που θα έχουν και αύριο ε...


Κρίσιμο κρίνεται το επόμενο 24ωρο για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αφού οι επαφές που θα έχουν και αύριο εκπρόσωποι του οργανισμού με στελέχη των αρμόδιων υπουργείων, θα κρίνουν την περαιτέρω στάση τους.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, επισήμανε ότι ήδη από σήμερα, με έναν σύμβουλό του και έναν εκπρόσωπο της διοίκησης του οργανισμού, βρίσκονται στην Αθήνα, όπου είχαν συνάντηση με την γενική γραμματέα επί θεμάτων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Πέτη Πέρκα, ενώ αύριο θα έχουν επαφές και με στελέχη στο υπουργείο Οικονομικών.

«Είναι πολύ νωρίς για να πω από σήμερα το θα γίνει. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση ώστε να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του οργανισμού, να πληρωνόμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, και να μην χρειάζεται να προχωράμε σε κινητοποιήσεις, που για εμάς είναι η έσχατη λύση», επισήμανε ο κ. Τσερμενίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Νοεμβρίου οι 2.300 εργαζόμενοι στον οργανισμό θα κλείσουν και πάλι δύο μήνες χωρίς να έχουν εισπράξει τις αποδοχές τους, όπως είπε ο κ. Τσερμενίδης, ενώ η διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει ήδη καταθέσει ένα ρεαλιστικό - όπως το χαρακτηρίζει - σχέδιο για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, που μεταξύ άλλων προβλέπει επαναπροσδιορισμό δρομολογίων και αύξηση της τιμής του κομίστρου από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση