GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πακιστάν - 25 νεκροί από έκρηξη σε τέμενος

Η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μουσουλμανικό ιερό τόπο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων και τον τ...


Η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μουσουλμανικό ιερό τόπο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 25 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Ο Χασίμ Γαλζάι, περιφερειακός αστυνομικός διοικητής, είπε στο Ρόιτερς πως ο απολογισμός βασίζεται στις αρχικές πληροφορίες και μπορεί να αυξηθεί.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο ιερό Σαχ Νουράνι, που βρίσκεται στην επαρχία Μπαλουτσιστάν, περίπου 100 χλμ. βόρεια του Καράτσι, την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονταν μέσα σ' αυτό, δήλωσε ο Γαλζάι.

Δεκάδες τραυματίες μεταφέρονται στη γειτονική πόλη Χαμπ και στο Καράτσι, δήλωσε στο Geo TV ο αξιωματούχος των υπηρεσιών διάσωσης Χακίμ Νάσι.

Η κυβέρνηση έστειλε 25 ασθενοφόρα από τη Χαμπ στο ιερό, δήλωσε ο Άκμπαρ Χαριφάλ, επαρχιακός αξιωματούχος του Μπαλουτσιστάν.

«Κάθε μέρα, γύρω στη δύση του ηλίου, γίνεται εδώ ένας νταμάαλ (τελετουργικός χορός) και πολλοί άνθρωποι έρχονται γι' αυτό», είπε ο φύλακας του ιερού Ναουάζ Άλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση