GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

255 ΝΑΙ, 255 φορές…Μπράβο σας, ΣΩΘΗΚΑΤΕ!..

‘Έγραψε (Νοέμβρη 2011) ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος Οφείλουμε να καθιερώσουμε ως «Ιστορική ημέρα» την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 για...

‘Έγραψε (Νοέμβρη 2011) ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Οφείλουμε να καθιερώσουμε ως «Ιστορική ημέρα» την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 για το ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων και την Βουλή μας καθώς καταγράφηκε ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ηρωική προσπάθεια του σηψαιμικού πολιτικού συστήματος να σώσει εαυτόν και όσα προνόμια το αξίωμα του Βουλευτή και του Υπουργού προσφέρουν!

Αλήθεια για πόσο καιρό…ακόμη;
255 ΝΑΙ δόθηκαν απλόχερα στην «Νέα-Παλιά» Κυβέρνηση όπου με του κκ Πάγκαλο και Βενιζέλο παραμένοντες στις θέσεις Αντιπροέδρων και άλλους 37 Υπουργούς της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στις…καρέκλες τους, έχουμε Πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ, μείζονα αντιπολίτευση της «Νέας» ΝΔ με 6 Υπουργούς και ελάσσονα του ΛΑΟΣ με 4 Υπουργούς!

255 Εθνοπατέρες και εθνομητέρες πιστοί στον όρκο τους στο ελληνικό Σύνταγμα ως εκπρόσωποί μας να ψηφίζουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ υπερψήφισαν συγκεκριμένα πράγματα:

Τον κ Λουκά Παπαδήμο στο θώκο του πρωθυπουργού που ΔΕΝ…εκλέξαμε!

Την αλληλοεπικάλυψη ενόχων και συμψηφισμό ενοχών καθώς ΟΣΟΙ και ΟΣΕΣ είτε εκ προθέσεως είτε εξ αμελείας μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια αποσπώντας την ψήφο μας και Κυβερνώντας τη χώρα τα 37 περασμένα χρόνια μέχρι σήμερα παραμένουν στο απυρόβλητο και ΔΕΝ τιμωρούνται!

Την πιθανότητα ο κ Σαμαράς (εάν μάλιστα ενσωματώσει στην περιώνυμη κατά τον κ Καρατζαφέρη «γαλάζια πολυκατοικία» και το ΛΑΟΣ) να μας προκύψει…Πρωθυπουργός!

Την ΕΚΧΩΡΗΣΗ Εθνικής κυριαρχίας και Εθνικών περιουσιακών στοιχείων στους…»δανειστές» μας ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ να έχουν δοθεί απαντήσεις στο πώς, γιατί, και ποιοι μας έφεραν στην χρεοκοπία!

Και από σήμερα, επαύριον της ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στον κ Παπαδήμο και τους 6 της «Νέας» ΝΔ και τους 4 του ΛΑΟΣ (οι 39 του ΠΑΣΟΚ είχαν πάρει την δική τους ψήφο εμπιστοσύνης πριν 2 εβδομάδες!!!) τα φερέφωνα του πολιτικού μας καθεστώτος επί το έργον!.. Η θεματολογία είναι πλέον γνωστή σε όλους μας.

Ξεκινά κάθε μέρα, χαράματα, καθώς οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών τηλεοράσεων και ραδιοφώνων πανελλαδικής εμβέλειας βοηθούμενοι από «ειδικούς» περί την οικονομία και στελέχη των κομμάτων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης βομβαρδίζουν τα αυτιά μας με αριθμούς, επιχειρήματα και απεικονίσεις της καθημερινής μας πραγματικότητας..

Τελειώνει τις μεταμεσονύκτιες μικρές ώρες σε πομπώδεις εκπομπές πολιτικο-οικονομικών αναλύσεων όπου συμμετέχουν μονίμως τα ίδια και τα ίδια πολιτικά πρόσωπα! Οδηγηθήκαμε με αδιαφιλονίκητη ΠΛΕΟΝ σιγουριά σε ΕΘΝΙΚΗ κατάθλιψη!…

Αναφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε, στην περιώνυμη και περιβόητη πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας παππούδων και γιαγιάδων που συγκροτούν την ευπαθή ομάδα των δεινοπαθούντων συνταξιούχων, συνεχίζουν με τα πάθη και τις παλινωδίες μπαμπάδων και μαμάδων που «εκδιώκονται» κατά χιλιάδες βίαια από τους χώρους της παραγωγικής διαδικασίας καθώς εργοστάσια, βιοτεχνίες και μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν με ρυθμούς απίστευτα γοργούς και των παιδιών μας τα οποία κρατώντας πτυχία πολύ καλών σχολών και τμημάτων ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και ΤΕΙ παραμένουν συνωστισμένα στην ουρά της…ανεργίας, σε απέλπιδες προσπάθειες, φορτισμένες από την ελπίδα ότι θα δούνε φως στην άλλη άκρη του τούνελ!..

Εάν την παραπάνω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ που εμείς βιώνουμε ως πολίτες και οι ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές επαναλαμβάνουν κατά κόρον κάποιοι μας την περιέγραφαν μερικά χρόνια πριν ως πιθανό σενάριο-αποτέλεσμα της ένταξής μας στην μεγάλη Ευρωπαϊκή Κοινότητα και στη συνέχεια της εισόδου μας στην ΟΝΕ είμαι σίγουρος ότι με την κλασική ειρωνική διάθεση που μας διακρίνει ως λαό θα του λέγαμε «…να μας λείπει το βύσσινο!...»

Δυστυχώς, το βύσσινο μας το σερβίρισαν και είμαστε υποχρεωμένοι να το…φάμε, χωρίς το δικαίωμα να…να παραπονιόμαστε!

Δεν χρειάζεται να σας δώσω στατιστικά στοιχεία που αφορούν στο πόσα εκατομμύρια Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες είναι επίσημα γραμμένοι στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ και πόσοι είναι άνεργοι χωρίς να είναι…δηλωμένοι, ούτε ότι ΕΞΙ στους ΔΕΚΑ δεν έκαναν φέτος διακοπές λόγο…ανέχειας! Δεν θα σας κουράσω με επίσημα στοιχεία που αφορούν στην διάλυση της αγροτικής μας υποδομής, στο σβήσιμο της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας μας που αποτελούσαν οι Μικρό-Μεσαίες-Επιχειρήσεις που ήδη μετανάστευσαν εκτός Ελληνικών συνόρων...

Διαπιστώστε, παρακαλώ μόνοι σας, πόσες καφετέριες και «ορθάδικα» ξεφυτρώνουν καθημερινά, εκεί όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ οι νέοι μας, σκοτώνοντας την ανία και κουβεντιάζοντας τα πτυχία τους πίνουν…φραπέ, ενώ οι ενδεείς και άνεργοι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες παρακολουθούν πρωί - βράδυ ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές στον καναπέ τους…


Καθώς βουλιάζουμε με γοργούς ρυθμούς σε μεγέθη απίστευτα στην ανεργία, την ανέχεια, την οικονομική ανασφάλεια και απραξία και τελικά την απελπισία και την απόγνωση, σε ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ, δυστυχώς, αυξάνει η επιμονή των μελών του Πολιτικού μας συστήματος να διατηρήσουν ΑΛΩΒΗΤΑ τα προνόμιά τους ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και η προσέλευση στα δωρεάν συσσίτια Δήμων και Εκκλησιών!…

Και πώς να απαλλαγούμε από την απίστευτη φοβία, από την ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ που μας κύκλωσαν καθώς χάσαμε την εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση του «Λεφτά Υπάρχουν» και δώσαμε 255 ΝΑΙ στη «Νέα» Κυβέρνηση όπου «συνεταίροι» είναι ΌΛΟΙ όσοι μας Κυβέρνησαν τα τελευταία 37 χρόνια και μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή!

255 ΝΑΙ…
255 φορές θα πω:
Ελληνίδες και ’Έλληνες Βουλευτές Μπράβο σας…
ΣΩΘΗΚΑΤΕ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση