GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΜΙΣΘΟ θα παίρνει η (28χρονη) διευθύντρια Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη!

Μετά  τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός ...

Μετά  τα εγκαίνια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη που έκανε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο διορισμός της διευθύντριας, της Κατερίνας Νοτοπούλου.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ η κυρία Νοτοπούλου, διορίζεται από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».



Οπως γράφει το makpress.blogspot.gr σύμφωνα με την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ο μισθός "ειδικών θέσεων 1ου βαθμού" διαμορφώνεται ως εξής (σελίδα 7 της εγκυκλίου):

Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €), δηλαδή συνολικά 2.560 ευρώ.
Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και "αποζημίωσης η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση