GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στον 29χρονο πυγμάχο που σκότωσε 34χρονο για τα μάτια μίας γυναίκας στη Χαλκιδική - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 29χρονος ομογενής πυγμάχος, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο Γιώργο για τα μάτια μίας γυναίκας....


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 29χρονος ομογενής πυγμάχος, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 34χρονο Γιώργο για τα μάτια μίας γυναίκας.
Το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιουλίου του 2015 σε beach bar της Χαλκιδικής, όταν μέλη της παρέας του θύματος «ενόχλησε» τη σύντροφο του Γεωργιανού και δεν άργησε να γίνει το κακό στη συμπλοκή που ακολούθησε.
Ο Γεωργιανός σκότωσε τον 34χρονο Γιώργο, πυροβολώντας τον δύο φορές από απόσταση ενός μέτρου, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ενώ τραυμάτισε άλλα τρία άτομα.
Στη συνέχεια συνελήφθη μετά από ανθρωποκυνηγητό, μιας και αρχικά είχε πάει στο σπίτι της συντρόφου του για να αλλάξει ρούχα και να πάει να κρυφτεί σε ένα άλσος. Αποπειράθηκε να αποδράσει, τα κατάφερε αρχικά βγάζοντας νοκ άουτ αστυνομικούς από το τμήμα στο οποίο κρατούνταν. Εν τέλει καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια με τον συνήγορο του κατηγορούμενου να κάνει λόγο για ένα ακόμη θύμα, αναφερόμενος στον εντολέα του.

Δείτε το βίντεο από το «E»:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση