GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ: Από αύριο και για 2 εβδομάδες

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αρχής γενομένης από αύριο οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες με αποτέλεσμα μετρό, τραμ και ηλεκτρι...


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αρχής γενομένης από αύριο οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες με αποτέλεσμα μετρό, τραμ και ηλεκτρικό να ακινητοποιούνται για κάποιες ώρες, πρωί ή μεσημέρι, αυτή την Τρίτη και την Παρασκευή και την επόμενη εβδομάδα τη Δευτέρα την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Τα σωματεία των εργαζομένων αντιδρούν στην υποβάθμιση των εταιρειών και των εργαζομένων και την υπονόμευση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών τα οποία καταλογίζουν στη διοίκηση του ΟΑΣΑ.

Οι στάσεις εργασίες θα είναι οι παρακάτω:

Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.μ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.μ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12:00 έως 16:00

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.μ.

«Η μετατροπή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών από ένα συντονιστικό όργανο των Αστικών Συγκοινωνιών σε ένα διευθυντήριο, που θα συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες, οδηγεί στη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού, αντιπαραγωγικού, γιγαντιαίου Ομίλου. Ταυτόχρονα προκαλεί αξεπέραστα λειτουργικά προβλήματα στη ΣΤΑΣΥ και στην ΟΣΥ, με περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ασφάλειας των μετακινήσεων ενώ αφήνει να φανεί στο... βάθος η εκχώρηση των συγκοινωνιών σε ιδιώτες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

«Η υποβάθμιση των εταιριών και των εργαζομένων μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους. Τα προσωπικά σχέδια (κρυφά και φανερά), που υπονομεύουν τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες θα ακυρωθούν στην πράξη από τους εργαζόμενους», καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση