GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 38χρονος «δράκος» - Συνδέεται με την υπόθεση Αγραφιώτου;

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ ενός super market ενδέχεται να έχε...


Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ ενός super market ενδέχεται να έχει βρει η Ασφάλεια μετά τη σύλληψη στο Γαλάτσι του 38χρονου «δράκου» που κυκλοφορούσε με μηχανή και έκανε επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και σε ανήλικα κορίτσια. Οι αστυνομικοί τον χαρακτηρίζουν άκρως επικίνδυνο και εξετάζουν αν πρόκειται για το τέρας που σκότωσε την 69χρονη, τον περασμένο Απρίλιο, στο υπόγειο στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Ν. Φιλαδέλφειας που τον συνέλαβαν, στις 11 Νοέμβρη, τις πρωινές ώρες ο “δράκος”, κινούμενος με την μοτοσικλέτα του εντόπισε σε διασταύρωση της Ν. Φιλαδέλφειας μια 46χρονη σχολική τροχονόμο, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία.
Αμέσως σταμάτησε την μοτοσικλέτα του και της επιτέθηκε στην μέση του δρόμου, χωρίς να νοιάζεται εάν τον βλέπουν διερχόμενοι οδηγοί. Ο 38χρονος άρχισε να θωπεύει την σχολική τροχονόμο, ενώ παράλληλα της έλεγε να πάνε σε απόμερο σημείο, προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.
Η έντρομη γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο “δράκος” τράπηκε σε φυγή, χωρίς όμως να σταματήσει την αναζήτησή του για νέα θύματα. Κινούμενος πάντα με την μοτοσικλέτα του, εντόπισε επίσης στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας μια 12χρονη μαθήτρια, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στο σχολείο της. Ο “δράκος” έκλεισε με την μηχανή του το δρόμο στο έντρομο παιδί, το έριξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να το θωπεύει. Ο δρόμος, όπου διεπράχθη η ασέλγεια σε βάρος του 12χρονου παιδιού, δεν έχει πολλή κίνηση και έτσι ο “δράκος” είχε την ευχέρεια να κινηθεί με άνεση.
Στην συνέχεια, αφού εγκατέλειψε στο σημείο την 12χρονη μαθήτρια, σοκαρισμένη από την περιπέτεια της, κινήθηκε εκ νέου με την μοτοσικλέτα του, αναζητώντας κι άλλα θύματα, προκειμένου να τροφοδοτήσει το αρρωστημένο του πάθος. Στο Μαρούσι πια, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εντόπισε μια 15χρονη μαθήτρια, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Και σε αυτή την περίπτωση έκλεισε το δρόμο του παιδιού με την μηχανή του, έπιασε την έντρομη κοπέλα από το λαιμό, την έσυρε σε απόμερο σημείο και ασέλγησε σε βάρος της.
Έπειτα από τις απανωτές επιθέσεις, το Τμήμα Ασφαλείας της Ν. Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα αναζήτησης με αποτέλεσμα προχθές να συλληφθεί στο σπίτι του στην περιοχή του Γαλατσίου, ο επικίνδυνος “δράκος”, για τον οποίο, μάλιστα, διαπιστώθηκε πως είναι σεσημασμένος.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά το παρελθόν ο 38χρονος είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και είχε αποφυλακιστεί με όρους και συγκεκριμένα να εμφανίζεται στο Α/Τ της περιοχή τους κάθε 1η και 15 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση