GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο 3χρονος γιος του Μάικλ Μπουμπλέ

Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο 3χρονος γιος του διάσημου Καναδού τραγουδιστή, Μάικλ Μπουμπλέ. Ο ίδιος ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τη δυσάρ...


Μάχη με τον καρκίνο δίνει ο 3χρονος γιος του διάσημου Καναδού τραγουδιστή, Μάικλ Μπουμπλέ. Ο ίδιος ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση καθώς και ότι εγκαταλείπει προσωρινά την καριέρα του για να βρεθεί δίπλα στο παιδί του. «Είμαστε συντετριμμένοι από την διάγνωση που έγινε πρόσφατα κι επιβεβαίωσε ότι ο μεγαλύτερος γιος μας Νόα υποφέρει από καρκίνο, (το παιδί) ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία στις ΗΠΑ» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Μπουμπλέ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μαζί με την σύζυγό του, την ηθοποιό από την Αργεντινή, Λουιζιάνα Λοπιλάτο.

«Η Λουιζιάνα κι εγώ αφήνουμε (για κάποιο χρονικό διάστημα) τις καριέρες μας προκειμένου να αφιερώσουμε όλον μας τον χρόνο και την προσοχή στο να βοηθήσουμε τον Νόα να γίνει καλά» επισημαίνει το ζευγάρι.

Ο Καναδός ερμηνευτής δεν διευκρίνισε το τύπο καρκίνου του γιου του, αλλά τόνισε ότι ελπίζει πως η οικογένεια «θα νικήσει αυτήν την μάχη».

Ο Νόα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού, που παντρεύτηκε το 2011. Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση