GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΚΑΛΟΠ-ΣΟΚ! EΩΣ 42% η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ της ΝΔ, μόλις στο 18% του ΣΥΡΙΖΑ...

Πολύ μεγάλο προβάδισμα, που φτάνει τις 24 μονάδες, δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η ν έα δημοσκόπηση της Public Issue, της ετ...

Πολύ μεγάλο προβάδισμα, που φτάνει τις 24 μονάδες, δίνει στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η νέα δημοσκόπηση της Public Issue, της εταιρείας που συνεργαζόταν με την "Αυγή" έως πρόσφατα αλλά η συνεργασία τους διακόπηκε με πρωτοβουλία της εφημερίδας....
Παράλληλα, παρατηρείται «βουτιά» στη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ καταλληλότερος για την πρωθυπουργία εμφανίζεται με μεγάλη διαφορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 18%, η Νέα Δημοκρατία 42%, Χρυσή Αυγή 8%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 8%, ΚΚΕ 7,5%, Ποτάμι 2,5%, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων 2%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5% και λοιπά 7,5%. Την ίδια ώρα, η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το ποσοστό του 30%.



Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 42% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει το 21%, ενώ η επιλογή «κανένας από τους δύο» συγκεντρώνει 35%.



Στο ερώτημα για το ποια θεωρείτε καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, το 34% των ερωτηθέντων απαντά μια κυβέρνησης της ΝΔ, το 13% μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ το 51% καμία από τις δύο.



Όσον αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 47% θετικές γνώμες, την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην 6η θέση με 22% θετικές γνώμες.



Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, το 89% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, το 61% θεωρεί σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας το οικονομικό, σχεδόν το 70% εμφανίζεται απαισιόδοξο για τους επόμενους μήνες, το 85% δηλώνει κατά του μνημονίου, το 66% θέλει το ΔΝΤ να φύγει από την Ελλάδα και τέλος το 50% δηλώνει ότι μάλλον χρειάζονται εκλογές έναντι του 48% που δεν θέλει.















Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά σε όλη τη χώρα, σε δείγμα 1.004 ατόμων, ηλικίας 17 ετών και άνω, που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου.

2 σχόλια

  1. Και όμως βρίσκεται ένα 18% του κόσμου που ψηφίζει ακόμα τους Τσιπροπαπαδοψεκασμένους...Την χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο Πλανήτης...Σε κανένα άλλο κράτος ή χώρα ή Πλανήτη του Σύμπαντος ο Τσιπρογεροβασίλης δεν θα έπαιρνε πάνω από 18....ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ..ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΏΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΖΉΤΩ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση