GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχρεωτική άδεια 48 ωρών στον Γκριν επέβαλε ο Σφαιρόπουλος

«Τιμωρία» 48 ωρών επιβλήθηκε στον Έρικ Γκριν μετά από σχετική απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας κόουτς έδωσε υποχρεωτική διήμε...


«Τιμωρία» 48 ωρών επιβλήθηκε στον Έρικ Γκριν μετά από σχετική απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας κόουτς έδωσε υποχρεωτική διήμερη άδεια στον Αμερικανό γκαρντ, για λόγους συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε διακρίνει το τελευταίο διάστημα πως ο 25χρονος άσος έβγαζε... προβλήματα και θέλησε ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο να τον επαναφέρει στα «θέλω» και «πρέπει» της ομάδας. Μία κατάσταση που κορυφώθηκε χθες, στο παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ, όταν ο παίκτης έγινε αλλαγή και αντέδρασε με «μουρμούρα» και μορφασμούς.

Παράλληλα, η κίνηση του Σφαιρόπουλου στέλνει και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον άλλα τέτοια συμπτώματα, που ζημιώνουν το σύνολο και προκαλούν «θέματα» στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Γκριν δεν προπονήθηκε σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ δεν θα αγωνιστεί στο  παιχνίδι της Α1 με τον Απόλλωνα Πατρών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση