GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιάπωνες πάγωσαν 5.000 ψάρια σε παγοδρόμιο!

Μια είδηση που προκαλεί αμηχανία για το ανθρώπινο είδος. Οι υπεύθυνοι σε θεματικό πάρκο, πάγωσαν 5.000 ψάρια στο παγοδρόμιο, όπου οι λά...


Μια είδηση που προκαλεί αμηχανία για το ανθρώπινο είδος. Οι υπεύθυνοι σε θεματικό πάρκο, πάγωσαν 5.000 ψάρια στο παγοδρόμιο, όπου οι λάτρεις του αθλήματος μπορούσαν την ώρα που έκαναν πατινάζ να βλέπουν κάτω από τα πόδια τους τις φιγούρες των κατεψυγμένων ψαριών!
Φυσικά, προκλήθηκαν αντιδράσεις και το Space World στην Ιαπωνία, έβαλε λουκέτο.
Ο διαχειριστής του πάρκου, το οποίο βρίσκεται στο Κιτακιούσου της νοτιοδυτικής επαρχίας Φουκουόκα, είχε ανοίξει το ασυνήθιστο παγοδρόμιο στις 12 Νοεμβρίου με στόχο την εκπαίδευση των επισκεπτών στη θαλάσσια ζωή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.
Ωστόσο πολύ γρήγορα το concept κρίθηκε καταστροφικό, με έλλειψη ηθικής. «Ακούστηκαν φωνές που κατήγγειλαν το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται ζώντες οργανισμοί ως παιχνίδι και τροφή. Στην εταιρία είχαμε συζητήσεις για το πόσο δεοντολογική ήταν η ιδέα μας γι αυτό το πάρκο πριν την υλοποιήσουμε», εξήγησε σήμερα ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Κόζι Σιμπάτα διευκρινίζοντας ότι «τα φτωχά ψάρια ήταν ήδη νεκρά και ακατάλληλα προς κατανάλωση όταν αγοράστηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση