GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

57ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Το Φεστιβάλ των δυο υπουργών

Ως το Φεστιβάλ των δυο υπουργών θα μείνει στην ιστορία το 57ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη. ...


Ως το Φεστιβάλ των δυο υπουργών θα μείνει στην ιστορία το 57ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, το 57ο είναι το δεύτερο φεστιβάλ των δυο υπουργών. Το 41ο Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το Νοέμβριο του 2000 ήταν το πρώτο φεστιβάλ που καταγράφηκε ως... αυτό των δύο υπουργών: ο Θόδωρος Πάγκαλος στην έναρξή του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη λήξη του καθώς στο μέσον της εβδομάδας της διοργάνωσης έγινε ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τον τότε πρωθυπουργό  Κωνσταντίνο Σημίτη.
Την ώρα που ο μέχρι πριν λίγες ώρες υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς τελούσε τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης με τον τίτλο "Ψίθυροι" στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης (στο λιμάνι της πόλης), μιλώντας για τις πολιτιστικές συνέργειες που αναβαθμίζουν την πολιτισμική λειτουργία της πόλης και εγκαινίαζε την έκθεση , έγινε γνωστό πως είχε πάψει να είναι πλέον στη θέση του την οποία ανέλαβε η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου.
Ο κ. Μπαλτάς έδειξε μάλλον έκπληκτος από την αλλαγή, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση . Στη συνέχεια της βραδιάς, ο κ. Μπαλτάς  ξεναγήθηκε στην έκθεση από την επιμελήτρια της και καλλιτεχνική διευθύντρια του Μουσείου Σύγχρονης  Τέχνης Κρήτης Μαρία Μαραγκού .
Όπως έγινε γνωστό ο κ.Μπαλτάς θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Αθήνα ενώ ματαίωσε την προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα άτυπη συνάντησή του με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση