GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Ένταση για τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 63χρονης

Ακυρώθηκε τελικά ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας,  63χρονης με προβλήματα υγείας στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η διευ...


Ακυρώθηκε τελικά ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας,  63χρονης με προβλήματα υγείας στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της Ε΄ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr, εναντία στους πλειστηριασμούς, πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από την Ε' ΔΟΥ, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας φυλλάδια.
Στη συνέχεια ανέβηκαν στο γραφείο της διευθύντριας της Ε΄ΔΟΥ. Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, αφού στο σημείο βρίσκονταν άνδρες των ΜΑΤ. Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν να αποχωρήσουν κάτι που έγινε μετά από λίγο.
Τα μέλη του Συντονισμού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη διευθύντρια της Ε΄ΔΟΥ για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας, της 63χρονης.
Από την πλευρά της η διευθύντρια τόνισε πως σήμερα το πρωί ακυρώθηκε ο πλειστηριασμός καθώς πρόκειται για πρώτη κατοικία.
Παρά τη διαβεβαίωση της διευθύντριας τα μέλη του Συντονισμού καλούν αύριο σε συγκέντρωση στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποτρέψουν την πιθανότητα του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, της 63χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση