GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Της έκλεψαν 70.000 ευρώ μέσα από τενεκέ φέτας!

Μια ασυνήθιστη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση, διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας Τρικάλων μετά από μήνυση που υπέβαλε κατά αγνώστ...


Μια ασυνήθιστη για τα τοπικά δεδομένα υπόθεση, διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας Τρικάλων μετά από μήνυση που υπέβαλε κατά αγνώστων μια 60χρονη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσιάζει η ιστοσελίδα KriniTrikalon.gr, η 60χρονη κατήγγειλε στο Α.Τ. Φαρκαδόνας ότι έπεσε θύμα κλοπής ενός σημαντικού ποσού που αγγίζει τις 70.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 60χρονη, εδώ και καιρό είχε κρύψει τις οικονομίες χρόνων, σε δοχείο τυριού, τοποθετώντας αυτό σε αποθηκευτικό χώρο δίπλα από το σπίτι της.
Η 60χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι έβλεπε το δοχείο στην αποθήκη, αλλά δεν το είχε ανοίξει από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη έως και πρόσφατα για να δει αν υπάρχουν τα χρήματα μέσα.
Τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε το δοχείο, αλλά αντί για τα χαρτονομίσματα του ευρώ, είδε εντός αυτού εφημερίδες.
Οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν την καταγγελία, εξετάζοντας την υπόθεση καθώς υπεβλήθη μήνυση από την παθούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση