GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο 86χρονος που ζούσε στο μπαλκόνι του σπιτιού του για 1,5 χρόνο

Έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη ο 86χρονος άντρας που ζούσε επί ενάμιση χρόνο σε άθλια κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του, σε ...


Έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη ο 86χρονος άντρας που ζούσε επί ενάμιση χρόνο σε άθλια κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του, σε γειτονιά της Αθήνας.

Ο 86χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί από το δημόσιο ψυχιατρείο που πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Tatiana Live.

Μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου, νόμιμος δικαιούχος της περιουσίας του, αλλά και της σύνταξης που έπαιρνε, είναι η σύζυγός του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, πρόκειται για την ίδια γυναίκα που για 1,5 χρόνο άφηνε τον ηλικιωμένο άντρα γυμνό, ξαπλωμένο στα πλακάκια του μπαλκονιού.

Το γεγονός είχαν καταγγείλει πριν από ένα μήνα γείτονες του άτυχου άνδρα, ο οποίος σε βίντεο ακουγόταν να φωνάζει: «φτάνει πια, φτάνει πια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση