GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 900 € (με λεφτά της Περιφέρειας) για ένα γεύμα της Ρένας Δούρου...

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα αποκάλυψε μέσω facebook το γεύμα των 900 ευρώ της Ρένας Δούρου σε μαγαζί της Γλυφάδας, το οπ...

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα αποκάλυψε μέσω facebook το γεύμα των 900 ευρώ της Ρένας Δούρου σε μαγαζί της Γλυφάδας, το οποίο όπως θα δείτε στο έγγραφο της Διαύγειας, πληρώνει η Περιφέρεια Αττικής.

Η Δ. Κουτσούμπα έγραψε: «Την Τρίτη στην Περιφέρεια Αττικής συζητάμε τον προϋπολογισμό. Μόνο της Περιφέρειας, και όχι του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής, από το οποίο μπορούν να περνούν πληρωμές όπως αυτή: 900 (!!) ευρώ στο MEZZE GLYFADA (πρώην Καστελόριζο;) "για την κάλυψη κόστους γεύματος για τις ανάγκες του γραφείου της προέδρου του ΔΣ του ΠΤΑ Αττικής".
Πρόεδρος του ΔΣ είναι η κα Ρ. Δούρου. Απορία: πόσους τάισε για να φτάσει 900 ευρώ ο λογαριασμός; Την Τρίτη πάλι θα συζητάμε αν τα 100 ευρώ κατ' έτος είναι υπεραρκετά για τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα;».



1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.19 Νοε 2016, 11:17:00 μ.μ.

    Μία ακόμη απόδειξη για το (αν)ήθικο πλεονέκτημα της "αριστεράς"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση