Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

  Aστυνομικοί υπηρετούσαν στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη το 2016!


  Περιπτώσεις αστυνομικών «ξεχασμένων» σε συνοδείες επισήμων που έχουν πεθάνει περισσότερα από 20 χρόνια αποκάλυψε η διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση.

  Πρόκειται για περιπτώσεις αστυνομικών που μόνο στην ταυτότητα και στη μισθοδοσία του μήνα  διαπίστωνε κάνεις ότι υπηρετούν στην ΕΛΑΣ.

  Η αρμόδια επιτροπή που συνέταξε το πόρισμα για το πόσοι, πού, και γιατί έχουν διατεθεί στην φύλαξη «στόχων» ανακάλυψε δύο αστυνομικούς που, μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν, σύμφωνα με το bloko.gr στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη, που έφυγε από τη ζωή το 1994!

  Οι δύο ένστολοι έλαβαν πλέον τα φύλλα πορείας για τα πεζοδρόμια της Αττικής.

  Το πόρισμα που συνέταξε ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή Ανώτερων και Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, προέβλεπε την απόσυρση 80 οχημάτων και 700 αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων, ώστε να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 25 Νοε 2016, 3:28:00 π.μ.

  Έλα ρε τους βρήκανε;;;; πως και ξέφυγαν από το γατονι τον Μητσοτάκη;;; αλλά ξέχασα τα άγια και τα όσια σε αυτόν τον τόπο είναι οι πολίτικοι,οι χωροφύλακες, οι παπάδες, οι δικαστικοί, οι καραβανάδες, οι μεγάλο δημοσιογράφοι και οι 100 οικογένειες που έτρωγαν και τρώνε με εκατό μασέλες...

  Uros..

  Item Reviewed: Aστυνομικοί υπηρετούσαν στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη το 2016! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr