Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

  Μια βιτρίνα για “Κάτι Καλύτερο” στο Attica


  Με «Κάτι Καλύτερο» ντύθηκαν οι βιτρίνες του Attica Department Stores στο City Link και καλούν επισκέπτες και περαστικούς να συμμετάσχουν στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014.

  Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας, με μια πρωτότυπη ενέργεια προβολής στις βιτρίνες του επί της οδού Πανεπιστημίου, καλεί όλους να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», να παίξουν και να υποστηρίξουν τα παιδιά.


  Το ποσό της συνολικής συνεισφοράς που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, με τη βοήθεια όλων, αγγίζει μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

  Μια ψηφιακή οθόνη στη βιτρίνα του Attica ενημερώνει τους επισκέπτες, ανά πάσα στιγμή, για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

  Στις προθήκες του πολυκαταστήματος υπάρχουν, επίσης,  χρήσιμες πληροφορίες για τις δοκιμασίες της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο», όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, καθώς και για το έργο που έχει γίνει ήδη στα δύο νοσοκομεία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μια βιτρίνα για “Κάτι Καλύτερο” στο Attica Rating: 5 Reviewed By: Press- gr