GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δεδομένα για την διάρρηξη του σπιτιού του Φασιανού -Γνώριζαν όλα τα «μυστικά»

Άριστη πληροφόρηση για τα «μυστικά» της μονοκατοικίας του Αλέκου Φασιανού και κυρίως για τα συστήματα ασφαλείας είχε η σπείρα που άρπαξ...


Άριστη πληροφόρηση για τα «μυστικά» της μονοκατοικίας του Αλέκου Φασιανού και κυρίως για τα συστήματα ασφαλείας είχε η σπείρα που άρπαξε τα ακριβά κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιο του γνωστού ζωγράφου.
Ο «μπον βιβέρ» θεωρείται από την Ασφάλεια ύποπτος για σχέσεις με τη συμμορία που «χτυπάει» πλούσιους, καθώς έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τα σπίτια, τις συνήθειές τους και κυρίως τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.
Και στην περίπτωση του Αλέκου Φασιανού οι διαρρήκτες είχαν λεπτομερή ενημέρωση για τη μονοκατοικία του στην περιοχή του Παπάγου, τα συστήματα ασφαλείας, την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου και το περιεχόμενό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις «ποντικοί», που τρύπωσαν το περασμένο Σάββατο στη μονοκατοικία του γνωστού ζωγράφου, γνώριζαν όχι μόνο για τον κρυφό συναγερμό αλλά και για τις κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά. Στη συνέχεια, χωρίς να ερευνήσουν το παραμικρό στο υπόλοιπο σπίτι, πήγαν στον χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν με επίσης «επιστημονικό» τρόπο και άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 10.000 ευρώ.
Η βιασύνη των κακοποιών δείχνει ότι πιθανότατα γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν σε κοινωνική υποχρέωση με τη σύζυγό του και αναμενόταν να επιστρέψει την επόμενη ώρα, ενώ παράλληλα είχε δώσει άδεια στην οικιακή βοηθό τους. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξάρθρωση της σπείρας, φαίνεται ότι και σε αυτήν την περίπτωση είχαν ενημέρωση από τον πληροφοριοδότη.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση