GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ για την νίκη Τραμπ

Μετά το αρχικό... σοκ και δέος, και λίγες ώρες μετά την πανηγυρική εκλογή του Τραμπ, οι ηγέτες της Ευρώπης στο σύνολό τους, συγχαίρου...


Μετά το αρχικό... σοκ και δέος, και λίγες ώρες μετά την πανηγυρική εκλογή του Τραμπ, οι ηγέτες της Ευρώπης στο σύνολό τους, συγχαίρουν μεν τον νέο πρόεδρο, χωρίς να κρύβουν την ανησυχία τους για το τί μέλλει γενέσθαι.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν εκτάκτως αυτήν την Κυριακή, για να κάνουν μία πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ και να οργανώσουν την πολιτική τους απέναντι στον νέο Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί μεταξύ άλλων απρόβλεπτος, κυκλοθυμικός, επικίνδυνος, ρατσιστής, και σεξιστής.

"Ο υπουργός Εξωτερικών (της Γερμανίας) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ χαιρετίζει τη διεξαγωγή την Κυριακή μιας συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ" ανέφερε το Γερμανικό υπουργείο.

Νωρίτερα, ο Φρανκ Σταϊνμάγιερ, δήλωσε ότι «έρχονται δύσκολοι καιροί». 

Να σημειωθεί ότι οι επικεφαλής της διπλωματίας των ευρωπαϊκών χωρών ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν την Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση