GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Κάντε αυτά που πρέπει και οι ΗΠΑ θα είναι σύμμαχός σας

Μηνύματα υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και υπέρ της υλοποίησης των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, στέλνει ...


Μηνύματα υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και υπέρ της υλοποίησης των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, στέλνει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής”.

Εν όψει της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ διαμηνύει πως όσο η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει τα επώδυνα βήματα στις μεταρρυθμίσεις και εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι μετανάστες αντιμετωπίζονται με τάξη και ανθρώπινο τρόπο, οι Έλληνες πολίτες θα έχουν έναν φίλο και σύμμαχο στις ΗΠΑ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισημαίνει πως η Ελλάδα έπρεπε να κάνει βήματα για να μεταρρυθμίσει την οικονομία της, και συγχαίρει την ελληνική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Τσίπρα, αλλά και τον ελληνικό λαό για τα δύσκολα και επώδυνα, όπως σημειώνει, βήματα που έχουν κάνει για να δείξουν ότι η Ελλάδα εργάζεται για να βοηθήσει τον εαυτό της.

Παράλληλα, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας μας, τονίζοντας: “Θα συνεχίσω να προτρέπω τους πιστωτές της Ελλάδας να κάνουν τα βήματα που είναι απαραίτητα ώστε να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να επιστρέψει σε υγιή οικονομική ανάπτυξη, περιλαμβανομένης και της παροχής ουσιαστικής ελάφρυνσης του χρέους”.

Εξάλλου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει πως οι Αμερικανοί “συνεχίζουμε να δίνουμε τεράστια σημασία στη συμμαχία με την Ελλάδα”, υπογραμμίζοντας πως “είμαστε στενοί εταίροι στην πάταξη της τρομοκρατίας προκειμένου να ανακόψουμε τη ροή ξένων τρομοκρατών και να αποτρέψουμε τρομοκρατικές επιθέσεις”.

1 σχόλιο

  1. Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος..Είναι πολύ καλό που ο λαοί δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαιναν, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί...Αν το καλοσκεφτείς, ο Χριστός ήταν ο μόνος αναρχικός που πραγματικά πέτυχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση