GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νέα Δημοκρατία για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη

«Κορυφαίος πολεμικός ανταποκριτής, ήταν για 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή πολεμικών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατί...


«Κορυφαίος πολεμικός ανταποκριτής, ήταν για 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή πολεμικών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στο μήνυμά της για το θάνατο του δημοσιογράφου του Γιώργου Γεωργιάδη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η δημοσιογραφική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός ακόμη εκλεκτού μέλους της.

Ο συνάδελφος Γιώργος Γεωργιάδης πάλεψε γενναία, αλλά δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να βγει νικητής από τη σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του.

Κορυφαίος πολεμικός ανταποκριτής, ήταν για 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή πολεμικών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο. Αψηφούσε τους κινδύνους για  τη ζωή του, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενημέρωση.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και διακρίθηκε για την μαχητικότητα, τον επαγγελματισμό και τη συναδελφικότητά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση