GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρκλ για τον πρίγκιπα Χάρι: Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο

Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο νέα δημοσιεύματα θέλουν τον γαλαζοαίματο εργένη να έχ...


Το ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο νέα δημοσιεύματα θέλουν τον γαλαζοαίματο εργένη να έχει τόσο πολύ ενθουσιαστεί με την ηθοποιό που δεν αποκλείεται ήδη να σκέφτεται τον γάμο.

«Έγκυρη πηγή» από το οικείο του περιβάλλον που μίλησε στο E! News:

«Δε θα με εξέπληττε καθόλου αν ήδη σκέφτεται τον αρραβώνα, ακριβώς επειδή προς τα κει κλίνει σαν άνθρωπος, αλλά δεν είναι σ' αυτό το σημείο η σχέση τους στην παρούσα φάση. Αυτό είναι «εντελώς» Χάρι. Το πρόβλημα με εκείνον είναι ότι όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Την πατάει γερά»

Η Μέγκαν σε πρόσφατη συνέντευξή της στην καναδέζικη εφημερίδα Vancouver Sun, δήλωσε πανευτυχής, χωρίς να διευκρινίσει τί και πώς, επικαλούμενη μία φράση από την εβραϊκή βίβλο: «Έχω πολλά περισσότερα από όσα χρειάζομαι και είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση